Resultaat 1–32 van de 581 resultaten wordt getoond

Filter»

Trailer

Trailer banden: levering, montage en service via TyreAssistance

TyreAssistance beschikt over een uitgebreid assortiment aan trailer banden. Uniek aan onze service is dat we deze niet alleen leveren, maar ook gelijk voor u monteren op een locatie naar keuze. Ook kunnen we u helpen met banden service. Dit doen wij op vele locaties door het hele land. Tevens hebben wij een uitstekende service bij pech onderweg. In dat geval komen we met onze mobiele servicewagen bij u langs. We monteren snel en vakkundig de juiste banden onder uw trailer, zodat u gelijk weer door kunt. Dat bespaart u een hoop gedoe, tijd en geld!

Direct gemonteerd ter plaatse of in uw buurt

Via onze webshop kunnen transportbedrijven uit alle landen uit de EU banden bestellen en door ons laten monteren. TyreAssistance heeft hiervoor servicepunten door heel Nederland. Op die manier hoeft u nooit ver te rijden wanneer u nieuwe trailer banden nodig heeft. U rijdt simpelweg naar een van onze servicelocaties en wij nemen de zorg van u over. Terwijl u van een kopje koffie en een pauze geniet, voorzien we uw trailer van nieuwe banden. Bij de bestelling van uw banden kiest u simpelweg een locatie en tijdstip die u het beste uitkomen. Bij bandenpech zoeken wij u uiteraard op. Naast op onze uitstekend service kunt u rekenen op scherpe prijzen. Bovendien geven we u de zekerheid dat we uw type banden op voorraad hebben. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk!

Welke trailer banden kies ik?

Welke trailer band de beste keuze is, is afhankelijk van meerdere factoren. Rijdt u bijvoorbeeld vooral internationaal en grote afstanden? Of blijft u veel in de regio en legt u voornamelijk korte afstanden af, al dan niet binnen de bebouwde kom? Heeft uw voertuig te maken met extreme weersomstandigheden zoals sneeuw of juist hitte, dan kan dit om andere banden vragen. Hetzelfde geldt wanneer u veel offroad rijdt en meer grip nodig heeft. We hebben bijvoorbeeld verscheidene winterbanden en offroad banden in ons assortiment, maar ook banden die geschikt zijn voor alle seizoenen en terreinen. Of wilt u graag banden die zorgen voor een lager brandstofgebruik? Ook dat is mogelijk!

Advies op maat

Heeft u advies nodig omdat u twijfelt over welke banden geschikt zijn voor uw voertuig? We helpen u graag. U kunt rekenen op ons onafhankelijke advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en vakkennis. We zijn niet afhankelijk van of gelieerd aan bepaalde bandenmerken, dus we zullen altijd komen met het advies dat daadwerkelijk het beste bij uw voertuig en situatie past. We kijken daarbij bijvoorbeeld naar uw rijgedrag, het type voertuig, de locatie van de as, en waar en hoeveel u rijdt. Onze aanbevelingen zijn erop gericht dat u de meest duurzame en kostenefficiënte keuze maakt.

De trailer banden van TyreAssistance

Wij leveren trailer banden van alle grote en wat minder bekende merken, allen tegen scherpe prijzen. Hieronder vindt u een greep uit ons gevarieerde aanbod.

Banden met brandstofefficiëntie en hogere kilometrage

De meeste bandenmerken hebben banden in hun assortiment die bijdragen aan een lager brandstofgebruik en die een hoog kilometragepotentieel hebben. Goodyear heeft bijvoorbeeld banden met een zeer lage rolweerstand, wat logischerwijs het brandstofgebruik omlaag brengt. Bijkomend voordeel is dat deze zeer weinig geluid produceren. Ook Bridgestone heeft met de ECOPIA-serie banden die het brandstofgebruik met 5% of meer kunnen verlagen dankzij de lagere rolweerstand. Daarbij beloven ze dat dit niet ten koste gaat van belangrijke zaken als duurzaamheid en veiligheid.

Trailer banden voor elk seizoen

Het algemene advies is dat winterbanden gewenst zijn bij alle temperaturen onder de 7 graden Celsius. Dit omdat winterbanden in koude en gladde omstandigheden meer grip kunnen beloven. In sommige Europese landen zijn winterbanden voor truck en trailer verplicht. Vooral in het Oostblok en noord-Europese landen is dit het geval. Het kan ook zijn dat winterbanden alleen verplicht worden gesteld in een bepaalde periode, of bij specifieke winterse weersomstandigheden. Hoe dan ook: wij kunnen u van advies voorzien en uw wagen uitrusten met de juiste set winterbanden. Naast winterbanden beschikken wij natuurlijk ook over zomerbanden. Als derde optie kunt u voor all season banden gaan.

Bestel uw banden bij TyreAssistance

Bestel heel gemakkelijk en snel de banden voor uw trailer in onze webshop. Kies vervolgens de locatie waar wij u kunnen helpen met de montage. Twijfelt u over welke banden de juiste keuze zijn? We voorzien u graag van onafhankelijk en vrijblijvend advies. En natuurlijk kunt u ook op ons rekenen wanneer u banden service nodig heeft of pech heeft!